Az alábbi fizetési módokat fogadjuk el:

  • Bankkártya / hitelkártya (Visa, Mastercard)
  • PayPal
  • Banki átutalás

 

Mindegyik fizetési módunk teljesen biztonságos. Minden személyes és fizetési adatot (mint pl. fizetési információk, e-mail-cím és cím) titkosítással és további engedélyezési eljárással védünk.

 

Hitelkártya / bankkártya

Addig nem terheljük meg bankkártyáját vagy hitelkártyáját, amíg a rendelt termékek nem hagyták el raktárunkat. Ha új kártyával teljesíti a fizetést, elmentheti a kártya adatait a jövőbeli rendelésekhez.

 

PayPal

Ha a PayPal-lal való fizetést választja, átirányítjuk a PayPal fizetési oldalára, hogy teljesítse a fizetést. Ha nem rendelkezik PayPal fiókkal, létrehozhat egyet a rendelési folyamat során. Szíveskedjen figyelembe venni, hogy nem fogadunk el fizetést USA PayPal számláról.

 

Banki átutalás

Kérjük, a banki átutaláshoz szükséges adatok megadásakor bizonyosodjon meg arról, hogy a rendeléshez tartozó rendelési számát vagy az ügyfélszámát is megadta a közlemény mezőben.

 

zooplus AG
UniCredit Bank Hungary Zrt.
IBAN: HU73 1091 8001 0000 0129 0902 0003
SWIFT (BIC): BACXHUHB 

 

A banki átutalás feldolgozása 2-4 munkanapot vehet igénybe. Csak a teljes összeg kifizetése után továbbítjuk raktárunk felé rendelését feldolgozásra.

 

Egyedi esetekben vagy a vásárló által választott szállítási módtól függően a zooplus csak bizonyos fizetési módokat fogad el.

 

További részleteket itt találhat a fizetési módokról.