Az alábbi fizetési módokat fogadjuk el:

  • Bankkártya / hitelkártya (Visa, Mastercard)
  • PayPal
  • Banki átutalás
  • Utánvétes fizetés
  • Apple Pay

 

Mindegyik fizetési módunk teljesen biztonságos. Minden személyes és fizetési adatot (mint pl. fizetési információk, e-mail-cím és cím) titkosítással és további engedélyezési eljárással védünk.

 

Hitelkártya / bankkártya

Addig nem terheljük meg bankkártyáját vagy hitelkártyáját, amíg a rendelt termékek nem hagyták el raktárunkat. Ha új kártyával teljesíti a fizetést, elmentheti a kártya adatait a jövőbeli rendelésekhez.

 

PayPal

Ha a PayPal-lal való fizetést választja, átirányítjuk a PayPal fizetési oldalára, hogy teljesítse a fizetést. Ha nem rendelkezik PayPal fiókkal, létrehozhat egyet a rendelési folyamat során. Szíveskedjen figyelembe venni, hogy nem fogadunk el fizetést USA PayPal számláról.

 

Banki átutalás

Kérjük, a banki átutaláshoz szükséges adatok megadásakor bizonyosodjon meg arról, hogy a rendeléshez tartozó rendelési számát vagy az ügyfélszámát is megadta a közlemény mezőben.


 

zooplus AG
UniCredit Bank Hungary Zrt.
IBAN: HU73 1091 8001 0000 0129 0902 0003
SWIFT (BIC): BACXHUHB 

 

A banki átutalás feldolgozása 2-4 munkanapot vehet igénybe. Csak a teljes összeg kifizetése után továbbítjuk raktárunk felé rendelését feldolgozásra.


Apple Pay

Az Apple Pay fizetési mód az iOS-eszközökön alkalmazásunkban és weboldalunkon, a fizetés menüpontban érhető el. Ez a fizetési mód a Safari megnyitását követően, az Ön által hozzáadott bankkártyával használható. A fizetés közvetlenül az Ön Apple-fiókján keresztül történik. A megrendelés elküldésekor átirányítjuk az Apple weboldalára, hogy engedélyezhesse a fizetést. Amint megbizonyosodtunk az engedélyezésről, megkezdődik a kiszállítás – az árunál feltüntetett szállítási idő függvényében.

Az Apple Pay-en beállított fizetési módtól függően a ténylegesen kiszámlázott, az esetleges kedvezmények, utalványok stb. értékével csökkentett összeget fogjuk levonni, közvetlenül a szállítás megkezdése után.

 

Egyedi esetekben vagy a vásárló által választott szállítási módtól függően a zooplus csak bizonyos fizetési módokat fogad el.

 

További részleteket itt találhat a fizetési módokról.